طرز تهیه خورش به اصفهانی

http://www.pezeshk.us/?p=91051

خورش به یک خورش اصیل و سنتی اصفهانی می باشد که آن را هم به صورت
شیرین و هم ملس درست می کنند و طعم عالی و دلچسبی دارد.

خورش به اصفهانی جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
خورش به اصفهانی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید
.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب
میباشد .

مواد لازم برای خورش به اصفهانی
گوشت خورشی ۳۰۰ گرم
به خورد شده ۳لیوان
آلو خشک ۲۵ عدد
پیاز خورد شده ۱لیوان
رب گوجه فرنگی ۱قاشق غذاخوری
شکر ۱قاشق غذاخوری
زعفران، زردچوبه، نمک به میزان دلخواه
روغن کنجد ۳قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش به اصفهانی
ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، تکه های
گوشت، ادویه ها و مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید و بگذارید تا
به مدت ۱ ساعت بپزند. در تابه ای دیگر به ها را تفت دهید تا نرم
شوند.

در مراحل پایانی پخت گوشت، آلوهای خیس خورده، به و شکر و زعفران
را بیفزایید و پس از چند دقیقه جوش خوردن، رب را به آن اضافه
کنید. به این ترتیب بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، خورش آماده خوردن خواهد
بود.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*