طرز تهیه سالاد عدس؛ شام رژیمی تپلوها!

http://www.pezeshk.us/?p=91277

سالاد عدس از دسته سالادهای مقوی محسوب می شود که هم برای
گیاهخوارها، و هم برای کسانی که رژیم دارند خیلی مناسب است. حتما
این سالاد خوشمزه را امتحان کنید.

مواد لازم
• عدس: یک و یک چهارم پیمانه
•تخم مرغ: ۴ عدد
• سرکه قرمز: ۱/۴ پیمانه
• روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
• خیار: ۱ عدد بزرگ
• برگ جعفری تازه: ۱/۲ پیمانه
• پیاز: ۱/۲ پیمانه
• نمک: به میزان لازم
• فلفل: به میزان لازم

طرزتهیه:

۱٫ عدس را به همراه مقداری آب در قابلمه ای بریزید ، آب تا ۳
سانتی متر روی عدس را بپوشاند. آن را بجوشانید. سپس حرارت را کم
کرده و اجازه دهید برای ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزد تا عدس نرم شود ولی
تغییر شکل ندهد. سپس آن را آبکشی کنید.

۲٫ در این میان، در قابلمه ای دیگر تخم مرغ ها را به همراه مقداری
آب بجوشانید. آب تا ۳ سانتی متر روی تخم مرغ ها را بپوشاند. وقتی
آب جوشید، آن را از روی حرارت بردارید، روی آن را بپوشانید و
اجازه دهید ۱۲ دقیقه بماند. بعد از این مدت، روی آنها آب سرد
بریزید، پوست آن ها را جدا کرده و آن ها را درشت خرد کنید.

۳٫ در ظرفی بزرگ، سرکه و روغن زیتون را با هم بزنید. عدس، خیار،
جعفری و پیاز را به آن اضافه کنید و بر روی آن ها نمک و فلفل
بپاشید. آن ها را خوب با هم ترکیب کنید تا سس کاملا روی مواد را
بپوشاند. اجازه دهید تا به دمای محیط برسد و یا می توانید آن را
در یخچال قرار دهید. برای سرو تکه های تخم مرغ را بر روی آن
بریزید. در صورت تمایل با برگ های کاهو سرو کنید.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*