آب ماست را نباید دور ریخت

http://www.pezeshk.us/?p=91470

یک دکترای علوم دامی گفت: آب ماست را نباید دور ریخت.

بهروز یاراحمدی اظهار کرد: ماست در مقایسه با شیر به دلیل افزودن
باکتری‎های مفید مقدار بیشتری کلسیم و پروتئین دارد.

وی اضافه کرد: آب ماست حاوی کلسیم و ویتامین‎های محلول در آب
موجود شیر شامل گروه B، پروتئین، چربی و برخی املاح دیگر شیر است
که نباید دور ریخته شود چراکه بسیار مفید است.

یاراحمدی بیان کرد: مصرف مستمر شیر، فشار خون افراد مبتلا به فشار
تنظیم می‎شود اما در مورد آب ماست به دلیل وجود اسید لاکتیک و نمک
کم می‎تواند موجب کاهش فشار خون شود.

این محقق علوم دامی ترشی و ماست را یکی از خواص ماهیتی آن عنوان
کرد که به خاطر فعالیت‎های لاکتیکی مایه ماست به وجود می‌آید و
افزود: شرایط نگهداری و مایه ماست مصرف شده می‎تواند از درجه ترشی
یا شیرینی متفاوتی برخوردار باشد.

وی تصریح کرد: کش‎دار شدن ماست نیز به علت نوع مایه مصرفی است که
در تولید ماست به کار گرفته می‎شود. این نوع ماست آب نمی‎اندازد و
بیشتر در تولید ماست میوه‎ای کاربرد دارند.

یاراحمدی علت آب انداختن ماست را عدم حرارت دهی مناسب به شیر بیان
کرد و گفت: دمای حرارتی شیر باید ۹۰ درجه سانتی‎گراد پایه به مدت
پنج دقیقه باشد.

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*